www.nlenergiecollectief.nl
NLenergieCollectiefHoeWerktHet

KSV Horn is onlangs een samenwerking aangegaan met NL Energiecollectief, een uniek en onafhankelijk energiecollectief. NL Energiecollectief, afgekort NLEC, bestaat uit een club energieadviseurs met als doel: “het ondersteunen van particulieren en ondernemers bij het inkopen van elektriciteit en gas op collectieve basis”.


NLEC is met haar kennis en kunde instaat haar klanten een zeer scherpe prijs voor stroom en gas te bieden tegen een vast tarief. NLEC is zelf geen energieleverancier, maar speurt naar de laagste tarieven bij bestaande, betrouwbare energieleveranciers en sluit bij hen de contracten voor u af.


Maar de samenwerking met NL Engergiecollectief moet vooral leiden tot zoveel mogelijk aanmeldingen van KSV Horn leden en iedereen die KSV Horn een warm hart toedraagt! Hoe meer mensen zich aansluiten bij het collectief, hoe meer invloed NLEC kan uitoefenen op de prijs. Hieronder drie belangrijke redenen waarom u zich zou moeten aansluiten bij NLEC.


1. Energielasten omlaag

Bent u benieuwd of uw energielasten ook omlaag kunnen? Meld u dan geheel vrijblijvend aan bij NLEC via KSV Horn.

Let op: na de aanmelding zit u nog nergens aan vast! Door u aan te melden kan NLEC op basis van de door u ingevulde gegevens berekenen wat uw energielasten zullen worden. U kunt dus direct zien of en hoeveel u kunt besparen! Indien u vervolgens besluit zich aan te sluiten bij het collectief, verzorgt NLEC het gehele proces van opzegging tot een nieuw contract. Tevens controleren zij jaarlijks uw energienota.


2. Steun KSV Horn met uw deelname!

Door u aan te sluiten bij het collectief kunt u niet alleen jaarlijks flink besparen op uw energienota, met uw deelname steunt u ook direct de club! Elke nieuwe deelnemer bij NLEC levert namelijk geld op voor onze eigen clubkas. Een deel van de vaste maandelijkse vergoeding vloeit daarin terug. Het is dan wel van belang dat u bij uw aanmelding de kortingscode “ksvhorn” gebruikt. Daarmee steunt u niet alleen KSV Horn, maar komen ook de eenmalige aansluitingskosten (€ 24,95) geheel te vervallen!


3. Niet langer meer zelf opzoek naar de laagste tarieven

NLEC checkt dagelijks de markt om een zo laag mogelijk tarief voor volgend jaar vast te leggen. Zodra een nieuw tarief is vastgesteld ontvangt u een aanbod voor het komende jaar. U heeft enkele dagen de tijd om te beslissen of u klant blijft.

Met uw volmacht koopt NLEC vervolgens uw volume in en zet zij de tarieven voor u vast. De switch die daarop volgt wordt volledig verzorgd door NLEC. U hoeft dus niet langer meer zelf opzoek naar de laagste tarieven, dat doet NLEC voor u.


NLEC is zelf geen energieleverancier, maar speurt naar de laagste tarieven bij bestaande, betrouwbare energieleveranciers en sluit bij hen de contracten voor u af. U ontvangt dan ook van hen uw jaarlijkse energienota en betaalt aan hun uw voorschot.

In dit voorschotbedrag is tevens een kleine vergoeding opgenomen voor NLEC van slechts € 3,25 per maand voor een elektra-aansluiting en € 3,25 voor een gasaansluiting.


Voor meer informatie over NL Energiecollectief kunt u terecht op de website www.nlenergiecollectief.nl.


Voordelen:

1. Lage energietarieven.

2. Één vaste contactpersoon (géén callcenter).

3. Alle werkzaamheden worden door NL Energiecollectief geregeld (opzegbrieven, factuurfouten, verlagen van voorschotten, alles m.b.t. elektra en gas).

4. Geen boete bij het overschrijden en/of te laag verbruik van gecontracteerde volume, kortom geen bandbreedte.

5. Mogelijkheid terugvraag van energiebelasting bij 2 of meer aansluitingen op een pand met terugwerkende kracht van 5 jaar.

6. Advies bij teruglevering van energie.


Hoe werkt het? Klik hier verder.